Lämna din bokföring till oss

Känner du att det ekonomiska arbetet tar upp för mycket tid och går ut över verksamhetens utveckling? Vår erfarenhet är att dom företag som tar hjälp med sin ekonomi och fokuserar helt på sin kärnverksamhet blir de mest framgångsrika. Det tar väldigt mycket tid och energi om man ska ha koll på sitt ekonomiska flöde.

Låter det som att du kan vara i behov av hjälp från vår bokföringsbyrå i Stockholm? Vi kan hjälpa dig att få rätsida på bokföringen och underlätta din ekonomiska arbetsbörda. Vi hoppas att du ska kunna fokusera på hur din verksamhet istället kan fortsätta utvecklas och blomstra.

Vår bokföringsbyrå har dig i fokus 

Vi är 5 personer på våran bokföringsbyrå Affärsbokföring AB som ligger i Älvsjö strax söder om Stockholm. Vi har bra kommunikationer både kommunalt och för dig som åker bil. Hos oss är några av nyckelorden flexibilitet och anpassning vilket i praktiken innebär att vi erbjuder våra tjänster till alla sorters verksamheter. Vi anpassar arbetet för just ditt företag efter de önskemål just du har. Inget företag är det andra likt.

Välkommen till en bokföringsbyrå du kan lita på. Vi har lång erfarenhet från branschen och jobbar aktivt för att du som kund ska stå i centrum för vårt arbete. Låt inte en komplicerad, svårjobbad och tidskrävande bokföring stå i vägen för vad ni kan uppnå med er verksamhet. I längden sparar ni både tid och pengar med att effektivisera bokföringen.