Detta är vår bokföringsbyrå

Vi kan hjälpa er med olika tjänster, både stora som små. Vi arbetar med att ha förståelse för företagets behov, och utifrån dessa komma med förslag som gynnar verksamheten. Just därför erbjuder vi er möjligheten till ett skräddarsytt upplägg som passar speciellt för ert bolag.

Låt oss agera som er ekonomiavdelning

Vi kan agera som företagets ekonomiavdelning och hantera allt inom ramen för vad en sådan gör. Vi arbetar även löpande inom rådgivning, redovisning, löner, personaladministration, bokslut, bolagsrapporter, bolagsbildning och deklarationer. Vi vänder oss till både mindre och större aktiebolag, enskilda firmor och handelsbolag.

Vi vill hjälpa er att utveckla ert företag utifrån era ekonomiska förutsättningar. Vi vill helt enkelt vara er naturliga samtalspartner i alla ekonomiska frågor avseende företaget, och på så sätt förenkla ert företagande.

Vi är miljövänliga

Vi är också ett mycket miljövänligt företag. Vi gör därför alltid allt som står i vår makt för att ha en så positiv inverkan på miljön som möjligt. Var därför med och bidra till en bättre miljö tillsammans med oss!