Vi kan hjälpa er på flera olika sätt

Hos oss får du proaktiv bokföringskonsultation. Vår målsättning är att ni som företag ska spara pengar genom effektiv ekonomisk planering. Nedan finner ni de tjänster som vi erbjuder.

img

Bokslut- & Årsredovisning

Vilken typ av bokslut du behöver beror på bolagsform och/eller ditt företags omsättning. Vi vet vi vad som krävs för varje bolagsform och kan självklart hjälpa till med alla typer av bokslut. Vi upprättar ett komplett bokslut enligt gällande lagar och regler. När sammanställningen i form av bokslutet är klart ser vi alltid till att kvalitetssäkra det.

img

Momsredovisning

Behöver du i stället hjälp med momsredovisning? Också detta är i så fall något som vi mer än gärna hjälper dig med. Tveka därför inte på att höra av dig till oss så ska vi se till att du får den hjälp du behöver.

img

Löneberedning

Löner är ett komplext område med en djungel av lagar och regler att följa. Vi kan sköta löneberedningen för ditt företags anställda, både lagstadgad lön och enligt kollektivavtal. Vi kan hjälpa till att ta fram rutiner kring lön, till exempel för personalens frånvaro / tidrapportering samt rese- och utläggsredovisning. Vi kan även vara behjälpliga i allehanda personalfrågor.

img

Skatteplanering

Vi håller oss hela tiden uppdaterade om de senaste reglerna genom att löpande fortbilda vår personal. Kan vi inte hjälpa er direkt bollar vi frågan med någon av våra partners. Att planera för sin skatt är en viktig del i att vara företagare. Vi bistår med rådgivning i skatteplaneringsfrågor inför till exempel bokslut, affärsöverlåtelser, och/eller andra avtalshandlingar med mera.

img

Bolagsbildning

Vi erbjuder ett paket för dig som ska starta eget och vill ha professionell hjälp med företagets ekonomi och bokföring. Det finns mycket att tänka på, och vi vägleder och hjälper dig genom processen. Boka en gratis konsultation med oss och ställ alla frågor du har. Att starta ett nytt bolag har aldrig varit lättare än vad det är med hjälp av oss. Vi ordnar allt kring bolagsbildningen, från start till slut. Vi hjälper till med nybildningar, ändringar och avregistreringar gällande alla typer av företag hos både Bolagsverket och Skatteverket.

img

Rådgivning

Oavsett hur din affärssituation eller ditt bolags finanser ser ut kan varje företag, vid någon tidpunkt, ha behov av duktiga rådgivare. Vi vill gärna fungera som ditt naturliga bollplank i såväl enkla och vardagliga frågor som i mer komplexa resonemang.